Werkzaamheden in de boomkwekerij


Kluiten laden

Voor het laden van kluiten beschikken wij over een laadkraan met een giek van 9,20 meter lang en een lierkabel. Hiermee is het mogelijk om de bomen uit te lieren en te laden.

tevens kan deze kraan vooorzien worden van een klem om afvalhout zoals tonki-  of bamboestokken en restanten van bomen op te knijpen en op onze aanhanger te laden.

Ontruimen en versnipperen van oude boomkwekerij

Voor het efficiënt rooien of ontruimen van oude boomkwekerij hebben wij een speciaal rooimes en boomklem ontworpen. Hiermee kunnen wij met grote capaciteit oude bomen opruimen en eventueel versnipperen of verbranden.

Voor het versnipperen van oude boomkwekerij beschikken wij over een tweetal versnipperaars. Met deze machines kan zowel los hout als een staande op plant  verkleind worden. Daarna kunnen de stomp en de wortels uitgevreesd worden.

Ook beschikkken wij voor het versnipperen over een mobiele schredder met een kraanarm. Hiermee kunnen wij bijvoorbeeld stokken of ander afvalhout verschredderen.

Deze aanhanger is 8 meter lang en 2,5 meter breed. Doordat deze aanhanger voor en achter gestuurd is, is het mogelijk ondanks de grote afmetingen toch te draaien op kleinschalige percelen.

Stel een vraag